Company
Keycore
Location
Copenhagen, Aarhus
Date
1 February 2023

Solution Architect

KeyCore blev oprindeligt etableret som et traditionelt digitalt konsulenthus. Den stiftende partnerkreds kom med en solid erfaringsbase fra nogle af landets største virksomheder inden for finans, shipping og logistik, hvor de havde stået i spidsen for nogle af de største danske digitale transformationsprocesser. I 2015 besluttede partnerne imidlertid at skærpe forretningsprofilen markant og blev nogle af de første til at introducere AWS som cloudleverandør på det danske marked. På daværende tidspunkt havde AWS allerede en meget stor andel af det internationale cloudmarked, men var stadig forholdsvis ukendt i Danmark. I dag er Keycore blandt de førerende AWS partnere i Danmark og har hjulpet og hjælper fortsat flere virksomheder med deres Cloud løsninger. Vil du være med på rejsen?

Din profil

Du har formentlig allerede solid erfaring med cloud-adoption, migrering, design og implementering. Du kender også AWS, men er ikke nødvendigvis ekspert. Medarbejdere hos KeyCore er blandt de højest certificerede i AWS’ løsninger og services, og allerede i forbindelse med din onboarding vil du påbegynde dit målrettede certificeringsforløb.

Arbejdet foregår i tæt sparring med kunderne, og derfor vil erfaring med kundekontakt og forståelse for de forretningsvendte aspekter være en god ballast at have med. Det er en given forudsætning, at du kan din kode og gerne flere forskellige kodesprog. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med agile udviklingsmetoder.

Din erfarings- og uddannelsesprofil kunne være

- Omkring 5+ års erfaring med cloud og kodning - Erfaring med infrastruktur eller applikationsarkitektur - Kendskab til et eller flere af elementerne i DevOps - Uddannet som datalog, ingeniør eller anden relevant IT-faglig uddannelse - Du kunne dog også være autodidakt med en proven track record

Arbejdet hos KeyCore

Hos KeyCore vægtes det gode arbejdsmiljø, inddragelse af medarbejderne. og rum til at udvikle sig fagligt, højt. Ordentlighed, respekt og godt kollegaskab er bærende værdier, som kan ses og mærkes: Både i det daglige arbejde og i deres interaktion med kunderne. Det er de individuelle kompetencer, der skaber fundamentet, men det er samspillet, der for alvor gør dem stærke.

Du vil i vid udstrækning være selvbestemmende omkring, hvordan din arbejdsdag skal struktureres. De har et lækkert nyt kontor ved Vesterport Station, som de også bruger når der er arrangementer og brug for hygge. Kontoret er indrettet med vægt på stor fleksibilitet, men de ser deres arbejdsplads som værende hybrid, det vil sige du kan arbejde hjemme, ude hos kunderne eller på kontoret, det tilrettelægges efter behov. Til dit hjemmekontor giver de både udstyr og tilskud, ligesom du selv vælger hvilket udstyr du ønsker at arbejde med.

Hvad skal du gøre nu?

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du venligst tage fat i Recruitment Business Partner Martin Gejlsbjerg på +45 3117 9450. Vedhæft gerne dit CV, da det vil lette processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Keycore
AWS Partner
Keycore Logo

Are you the candidate we seek? Please reach out to:

Martin Gejlsbjerg
Recruitment Business Partner

martin@adveniopeople.com
+45 31 17 94 50